Saturday, March 24, 2007

Ze is nu toch weg

Zij: "Mijn vriend komt woensdag naar hier afgereisd.""Oeh, spannend", zei ik, naakt op bed liggend. "Ik ga je reet neuken", dacht ik.
Toen ik haar slip van van haar billen sleurde en haar met een condoom om flink begon te pompen, besloot ik dat het tijd was voor iets wat je gerechtigheid zou kunnen noemen, of gewoon vies. Ik draaide haar om en ramde haar vleestuin van achter, onderwijl mijn middelvinger in haar stinkgat schuivend.
"Voorzichtig", zei ze. "Dat is heel gevoelig."
Door haar darmwand heen voelde ik met mijn middelvinger mijn lul in haar grotje schuiven. "Heb je het weleens anaal gedaan?", vroeg ik.
-"Nee", zei ze.
"Zullen we het nu doen?"
Met niet meer glijmiddel dan de dauwdruppels van haar rosbief, begon ik mijn berubberde vleesploert in haar ondervoeg te ploegen.
"Mijn aarsje", zei ze. "Mijn aarsje."
Toen ik mijn dikke knop in 'haar aarsje' had gepropt en het echte heiwerk kon beginnen, sprong ze weg. "Ja, sorry, het voelt net alsof ik naar de wc moet, haha." Haha.

Geslaagde pogingen tot reetseks: 0
Geknakte dromen: 1

3 comments:

Henk Bovekerk said...
This comment has been removed by the author.
de stront said...

Ohhhhh wat een gruwelijk rauw taalgebruik... Deze is nog iets kortaffer en botter dan het verhaal wat ik eerst van je had gelezen. Mooie remix. Beest!

de stront said...

toch weer keihard gelachen